Tips for the Lads!

1 Tips till er killar!
Om ni vill skaffa er en flickvän, men behöver råd i form av musik. Lyssna inte på Good Charlotte, jag som tjej kan säga att ni inte kommer få någon flickvän om ni följer deras råd. "Break apart her heart" skulle jag råda er att inte lyssna på xD haha nej men har funderat på det här. Killar som slaviskt gör allt Good Charlotte sjunger om kan inte ha några flickvänner xD
Random thought of the day xD
// Freddie

Boktips Nummer Två!

Den första boken tipsar Tyra om och den heter Drakväktaren, skriven av Carole Wilkinson.

Boken handlar om Ping som har levt som slavflicka efter att hon blivit såld av sin familj. Hennes uppgifter är att bland annat sköta djuren hos en drakväktare där de två sista kungliga drakarna finns. En dag när den ena draken dött och Ping är ute och går med den sista draken eftersom hon lovat att ta bättre hand om den möter de en drakjägare som får draken att fälla ut sina vingar som Ping innan dess inte visste att den hade och flyga iväg med Ping. Draken tvingar Ping att ta med drakstenen och de färdas därefter mot havet. Drakstenen är väldigt värdefull och de råkar ut för många faror på vägen, bland annat drakjägaren. När stenen blir skadad måste Ping se till att hitta en person som kan hela den igen.
   Boken utspelar sig i Kina en tid före Kristus och det finns två uppföljare på den här :)

Den andra tipsar Freddie om, men hon stack innan hon gav så mycket information om den, så jag tog lite direkt från nätet (A) Boken är i alla fall Twilightsagan - Den officiella illustrerade guiden, av Stephenie Meyer. Här är i alla fall lite kort om den, och trots att jag numer hatar allt som har med Twilight att göra, så känner jag mig sugen på att faktiskt köpa/låna den! :)

Nu kommer den omfattande uppslagsboken om Bella, Edward, Jakob och alla de andra från Stephenie Meyers oförglömliga värld i Om jag kunde drömma, När jag hör din röst, Ljudet av ditt hjärta och Så länge vi båda andas.
   Twilightsagan – Den officiella illustrerade guiden är med nästan 100 färgbilder, exklusivt nytt material, ingående fakta om karaktärerna, släktträd, kartor, omfångsrika korshänvisningar och mycket mer en efterlängtad och oumbärlig uppslagsbok för alla Twilightläsare.
   Vet inte vad ni tycker, men jag tycker den verkar vara värd att i alla fall kolla igenom! :)

     //Freddie & Tyra
              


Påskfirande och Saknad

Glad Påsk från Freddie och mig! :D

Hur är det där ute i påskfirandet för de flesta? :) Alla kanske inte firar ppåsk, men påskledigt har de flesta, skönt, tycker jag. Jag har umgåtts med vänner och ätit påskmat med familjen och fått/gett några presenter. Men det var väl kul om man kunde dela lovet med någon annan speciell person också :) Ibland önskar man ju att sitt liv var som i en film, att den rätte alltid finns där ute och väntar på en, och i princip alltid är förälskad tillbaka i huvudpersonen som har en crush i honom/henne ;) Underbart om det var så, eller hur! Många gånger kanske det är ungefär så också, men hos mig och Freddie är det ganska tomt just nu, och visst längtar man alltid efter det man inte har.

Men det kommer väl. :) Man får bara vänta och hoppas. Ibland känns det omöjligt att någon skulle kunna tycka om just mig, hur kan någon tycka att jag är söt, snygg, vacker, underbar, intressant, rolig ..? Men det finns nog någon som tycker det, och det gäller att hitta den personen :) Någon som tycker något annat är inte värd att ha, man ska ju bli älskad för den man är.

Det blev lite halvdjuptänkande, haha xD Kommer uppdatera senare, så håll utkik ifall det blir något intressant ... ;)

     Love Tyra
             


Same Old, Same Old

Nu när jag och Freddie skriver igen, tror ni inte samma sak händer i alla fall?? Jodå, här sitter jag med idétorka, och så tar det en evighet innan jag är klar och skickar över det till Freddie, och ska vi slå vad om vilken tid hon kommer vara klar på? Ska vi säga ... *kollar på klockan* ... tjugo minuter - en halvtimme till? ;) Tror inte det blir längre i alla fall, haha. Hon är fan otrolig!

Kort inlägg, men jag har inte riktigt tid just nu, så vi hörs senare! :)

     Love Tyra


1 Sekund

1 Sekund och sedan kan allting vara slut ... Det är en skrämmande tanke att en person kan vara i livet vid en sekund, och göra allting bra för sina vänner, och vara en av de människor man vet att han kommer lyckas, han kommer gå långt i livet. Och nästa sekund, finns den här personen inte längre. Det här inlägget är dedikerat till en 15 kille, som dog igår. Han pratade med sin bästa kompis, och nästa gång hon ringde, fanns han inte längre.
Det är en skrämmande tanke .. att skillnaden mellan liv och död, bara är 1 enda sekund.
R.I.P
// Freddie

Vem är Jag?

Sitter just nu och kollar på Vem Är Jag .. en serie om typ brittiska/amerikanska kändisar som vill leta upp sina typ försvunna släktingar. Just nu letar Jerry Springer upp typ sin mormor/farmor och självklart andra släktingar. Och han har fått reda på att hans mormor dog i Chelmno tillsammans med sin syster och hennes svåger. Och hans farmor och pappas moster dog i Theresienstadh med sin bror Hermann och hennes svägerska Flora.
Det här får en att bli lite nyfiken på sin egen släkt .... Nu gick ju han inte tillbaka så långt och jag vet vilka som levde i min släkt, och liksom vad de gjorde under både 1900 och 1800 talet .. men har inte en aning om tidigare än 1600 talet. Det hade varit häftigt att ta reda på ....
ByeBye! // Freddie

The View2

Kära älskade bloggläsare, jag lyssnar just nu på The View's nyaste skiva .. och jag säger bara HERREGUD! De är så sjukt bra .. så jag ber er att lyssna på de så att de kan komma till Sverige =) Funkar dock inte på Youtube .. så använd Spofity, den enda "sidan" jag kan garantera att ni hittar alla deras låtar ... även deras nyaste album.
De har gjort tre album sedan de började =) Ska rekomendera mina favorit låtar ..
Wasteland - Hats Off To The Buskers (kom ut 2007, deras första album)
Claudia - Hats Off To The Buskers
Dance Into The Night - Hats Off To The Buskers
Grans For Tea - Hats Off To The Buskers
Face For The Radio - Hats Off To The Buskers
Skag  Trendy - Hats Off To The Buskers
Same Jeans - Hats Off To The Buskers
Superstar Tradesman - Hats Off To The Buskers
Street Lights - Hats Off To The Buskers
Typical Time 2 - Which Bitch? (Album 2, kom ut 2009)
5 Rebecca's - Which Bitch?
On Off Pretender - Which Bitch?
Temptation Dice - Which Bitch?
Shock Horror - Which Bitch?
Grace - Bread And Circuses (Album 3, det nyaste som kom ut detta året, 2011)
Underneath The Lights - Bread And Circuses
Life - Bread And Circuses
Sunday - Bread And Circuses
Happy - Bread And Circuses
Best Lasts Forever - Bread And Circuses
Please Do Listen To These Songs =) Kyle Falconer, är en otroligt grym person, en talangfull musiker, det vore fel att inte lyssna på musiken han och Keiran skrivit iaf en gång =)!
// FREDDIE

Busy, Busy

Hejsan alla människor =) Ville bara uppdatera kort innan jag försvinner för helgen utan någon möjlighet att skriva NÅGONTING whatsoever! I alla fall, idag ska jag och några kompisar umgås, har inte träffat de på "göööörlänge" (=jättelänge för de som inte kan denna dialekt lol). Imorgon ska jag också umgås med vänner, snacka skit typ, och det ska bli jättekul. Och på söndag är det fotbolls match, IFE-AIK ;o en riktig rysare!!! Själlvklart hoppas jag på att IFE vinner, men man kan ju aldrig vara säkra med AIK. Antingen kommer de suga, lika mycket som de gjorde förra året .. (vilket jag hoppas på) eller så spelar de som de gjorde när de vann ... -09 (hoppas vi inte på) Men men .. får väl se vad som händer ... En sak jag vet är att om AIK spelar dåligt, och inte gör några mål eller om IFE gör mål, så kommer de bli galet tjuriga och det kommer med all sannoliket komma en massa gula och kanske något rött kort till AIK. För .. let's face it, de är inte kända för att spela "snäll" fotboll!
Uppdatering om match kommer på söndag :P
Until next time // Freddie

Skolan!

Hejsan alla människor =) Har inte kunnat skriva så mycket just nu, innan hade jag galet mycket läxor och prov, och nu är det Tyra som har sjukt mycket saker att göra.
Men vi kommer skriva lite mer när allt är "över" =)

// Freddie

Bytning av Header

Header-byte står på listan, hörrni!

Fick lust att sitta och göra en ny header idag, så jag knåpade ihop någonting och nu får vi leva med resultatet ett tag ;D

Jag tyckte det var lite ensidigt med en massa gråa färger, så det fick bli en med lite mera färg (som ni ser är det i princip samma koncept, men med lite färg och en annan variant. We like!)

     Freddie & Tyra



Före: 
           
Efter: 
            

                                               Vad tycker ni? :D

Eurovision-Längtan!

Är det någon mer där ute som längtar till Eurovision song contest? :) Jag längtar! Jag vill veta hur långt vi kommer att gå i år, om det går mycket bättre än vad det har gjort de tidigare åren (vilket har gått fruktansvärt dåligt xD) Jag kommer definitivt heja på Eric, för jag tror att han har en chans! :)

Hur har ni planerat eran eurovision-kväll? Själv bjuder jag över en kompis (Inte Freddie, mohaha ....) och så ska vi ha film-, eurovisionkväll. Oj vad vi ska äta onyttiga grejjor :D

     Love Tyra

               

Fredag-Dagens Låt

Min dagens låt idag är Melissa Etheridge ~ It Will Be Me. Den är jättefin och jag älskar den låten! Hon sjunger så bra, och jag älskar texten. Känner ni igen den så är det för att den finns med i Björnbröder. :) Fast den engelska versionen, då. De har ju översatt låten till svenska i den svenska filmen.

Det var ett kort inlägg det här .. xD Men det var en förbättring mot ingenting, eller? ;)

     Love Tyra

Dagens Låt

Dagens låt är .....
Not Afraid - Eminem :D
Ni som inte hört den! Lyssna på den! Jag brukar inte gilla Rapp, elr någon sån här musik alls men tycker att den är grymt bra!
// Freddie

RSS 2.0