Bra Bloggerskor!

Hej :) Ville bara randomly säga att vi är grymt bra på att skriva ofta på vår blogg ..
// FREDDIE!!

"Aspiring Writers"

Såg idag på någon hemsida, vet inte vilken men hittade den i alla fall när jag sökte på "Aspiring Writers", något som jag kände mig lite stolt över att vara.
När man läst vad den här personen skrivit om att vara en "Aspiring Writer" känner man sig inte lika duktig! Hon sa att de som kallar sig själva det är de som pratar om vad de ska skriva, och hur bra de kommer vara men som aldrig tar sig tid och faktiskt skriver.
Därför tänkte jag vara duktig (inte duktig, beror på hur man ser det) och sätta mig och verkligen skriva minst 1000 ord på varje bok som jag tänker skriva, kanske 1000 på de två jag och Tyra skriver tillsammans, man vet aldrig.
That's all I had to say, now if you excuse me, I must work on my future best selling novels,
Peace and Love // Freddie

Lugn Helg Med Glee

Kollar ni på Glee? :) Jag och Freddie gör det, och även fast jag hatar Rachel, så är serien väldigt bra! :) Det finns bättre serier, men den är definitivt värd att se, och för er AVPM-fans så är ju Darren Criss med som gästspelare ;D Big change från musikalen vad gäller utseendet (eller lockarna, mest) men söt är han i alla fall!

Vad sitter ni och gör en sån här helg, då? Nu när melodifestivalen är slut, menar jag. Själv sitter jag och uppdaterar sådant som jag har skrivit, och ska överraska Freddie med ett nytt kapitel tills hon är hemma igen. Tror ni hon blir glad? ;) Jag hoppas i alla fall det, för det här kapitlet har hon väntat på i säkert över ett halvår (Oops ...) xD. Men nu skriver jag på den, så hoppas hon blir glad!

Ha en jättebra helg!

     Love Tyra

             

Eric Saade

Min nya celeb-crush :D lyssnar på Populare nu :D 

Han är så söt .. :') <3
Hoppas han vinner!
// Freddie

"Busy Bee ..."

Hej människor! Två inlägg från Tyra igår blev de .. men inget från Freddie :( Förstår att det måste varit tomt utan mig ;) I alla fall .. kan väl säga att anledningen till att jag inte skrev igår var att jag verkligen råpluggade på mitt matteprov som jag hade imorse. Kan ju också tillkänna ge att jag kommer inte kunna skriva mycket mer idag heller .. förutom något enstaka inlägg till.

Har nämligen Historia Uppsats tills på fredag, minst 15 sidor om Henry VIII (ämne som bara jag valt). Och har även prov på fredag, Naturkunskap.

Nästa vecka Svenska prov på måndagen, Matte prov igen på onsdagen.

Kan ju säga att det är galet jobbigt i alla fall!!! Tänker inte skriva mer om det.

Tyra var en ÄNGEL! igår och förklarade för lilla dumma mig, hur man skulle göra med matten .. you're a life saver!

Vet inte vad jag ska skriva förutom det här ...

Skriver mer när jag kommer hem från skolan! Då blir det till att skriva klart historieuppsatsen (som kommer bli MKT längre än 15 sidor), chatta med Tyra och skriva på our way to being rich and famous :P

(Eftersom att Tyra kan använda Tyra Banks grymma avslutnings...repliker så stjäl jag en annan replik från någon som inte har något med mig att göra :P) 

You know you love me xoxo Freddie Girl ^^ 


The End of Top Model

Nu är Top Model slut! Vem hade kunnat veta att Ann skulle vinna? Förutom jag och mina kompisar, då, som sökte på något på internet och fick upp hennes bild på Vouge xD Haha. Själv tyckte jag bättre om Chelsey, och hennes fräkniga ansikte var så gulligt! :) Menmen. Det är väl bra att någon som är annorlunda vinner! (fast det har ju funnits andra som varit annorlunda som vunnit också.)
   Ann blev bra på bild, men jag tycker att hon inte såg riktigt "modellig" ut i "verkligheten". Men tyckte juryn att hon var rätt, så tyckte de det :)

Tyckte ni att de valde rätt som valde Ann? Eller hade ni hellre sett någon annan på prispallen?

Och föresten där i slutet när Tyra pratade (hon brukar ju säga något litet i slutet som berättarröst och så) så avslutade hon det med: "Go and make me proud. Love Tyra." Och jag fick gåshud när jag hörde det! Man blir liksom lite nostalgisk på något sätt. Liksom, är det så man kommer att känna när sista filmen av Harry Potter kommer ut? Man tänker tillbaka på när man för alla de där åren sedan satt i biosalongen och såg Harry Potter och de vises sten, och hade ingen aning om vilken betydelse det skulle ha senare.
   Jag vet att det är lite dumt att jämföra dem, Top Model är varje säsong bara under ett par veckor, och Harry Potter är åtta filmer under ungefär tio år. Men ändå! :) Älskar att se på båda, och man önskar ju att vissa saker ska finnas för alltid. Filmerna finns ju alltid där, men det kommer ju ingen ny :)

Men nu ska vi pigga upp oss och ha riktigt trevligt och plugga inför ett kemiprov! Yey! ;D

Go and make me proud
     Love Tyra

             

Ny skolvecka ...

...Nya mål. :)

Jag vet, det är bara en ny vecka, och bara för det behöver man inte ha några mål xD Men varför inte? :) Har man något prov den här veckan, eller någon rapport som ska skrivas och lämnas in, så kan ju målet vara att uppnå ett visst betyg? :)

Men nu ska vi inte prata mer om det! :D För mitt mål den här veckan är att börja skriva igen! Haha, Jag och Freddie har inte skrivit på jättelänge, och en av anledningarna är att det är jag (hehe) som ska skriva ... Nej men jag har inga problem att skriva (punkt, punkt, punkt...) det är bara att Freddie är så otroligt snabb på att skriva, och jag har ofta problem att komma på vad jag ska skriva xD Eller jag kan ju ta den första idén som ploppar upp, och bara köra på den och sen avsluta ett kapitel där jag på något sätt tycker det blev ett bra avslut (vilket jag kan sitta i fem timmar och komma på) och så är det Freddies tur ...

....ooooch en halvtimme senare är det jag som ska skriva igen.

Så ni förstår vilket hårt liv jag har! xD

Men inte för att jag klagar. :) Jag älskar att skriva! Så nu ska jag antingen leta upp något som vi börjat att skriva på, eller så ska jag ta ett snack med Freddie om vi kan börja på något nytt, fast jag tror att jag får ta något gammalt, haha.
   Men det duger gott. Får leta fram någon inspiration, starta musik i öronen och skriva så fingrarna blöder!! ;)

Hoppas eran inspiration flödar som den ska så hörs vi senare?

     Love Tyra

P.S. Om det var någon som nappade på boktipsen och bestämde sig för att läsa en/flera av böckerna, tala gärna om för oss vad ni tyckte! :)

Följ Oss Med ...

... Bloglovin ^^

Justin Bieber

Jepp ... ni såg rätt ... titeln på det här inlägget är allstå Justin Bieber.

Man får höra så otroligt många pikar om honom, att han är så dåliga på att sjunga och blablabla. Jag ska erkänna att jag var en av dem i början, jag tyckte att han var urusel. Jag var liksom helt inställd på att hata honom och alla hans låtar. Men sedan hörde jag 'U Smile', och började älska den låten! Seriöst, hur gullig är den inte? Och sedan hörde jag hans nya singel, tror jag att det är. 'Pray' som är om möjligt ännu gulligare!!!
   Kanske är det jag som är trött med tanke på att klockan är tolv på natten .. men den låten gör mig så otroligt känslosam, för den är känslig och hoppet framgår verkligen i texten. Åh, den är så fin och hans röst är också jättefin.
   Så nu har jag kommit ut som ett halvt 'Justin Bieber-fan' eftersom att jag inte gillar alla hans låtar!

Vad är era tankar om Justin Bieber?


TACK FÖR MIG // Freddie

Boktips!

Boktips står på menyn, hörrni! :)

Den första är då Om jag inte hade sett honom, av Kevin Brooks, som Freddie tipsar om.

Boken handlar om Caitlin som bor på Hale med sin pappa som är författare och sin bror Dominic på en ö. Boken börjar på sommarlovet när Caitlin och hennes pappa ska hämta Dominic på stationen och hela boken utspelar sig under sommarlovet.
   Påvägen hem igen ser Caitlin en kille, Lucas. Hon börjar undra vem han är, och blir liksom med en gång nyfiken på vad han gör där. I alla fall så börjar de att umgås mer och mer, och hon blir "kär" i honom (de säger de aldrig men man kan ju gissa). Men de andra öborna gillar inte Lucas och skulle göra precis vad som helst för att få honom bort ifrån ön, vilket leder till att Lucas blir anklagat för det ena efter det andra, våldtäcktsförsök som mord, och Caitlin försöker att få de andra öborna att förstå att han inte har gjort något fel. Grymt bra bok!! Rekommenderar den starkt!

Bok numero dos! Parasit, av Scott Westerfeld.

Glöm allt du har fått höra om vampyrer. Inget av det stämmer i alla fall. Vi nattväktare använder inte ens det namnet. Vi föredrar att säga parasit-positiv eller bara parper.
   Och det handlar absolut inte om någon magi.
   Ingen förvandlas till fladdermus och flyger omkring eller nåt annat tjafs. Vi talar om en sjukdom.
   En parasitsjukdom.
   Jag visste ingenting om det här, innan jag mötte den där mystiska kvinnan i baren. Det skulle senare visa sig att jag inte visste något om New York heller... I synnerhet inte om det New York som finns under ytan.

(Tog en "recension" från google, för jag kunde inte komma på ett bra sätt att beskriva den här boken. Jättebra bok!! :) och är du intresserad av olika parasiter och sådant, så finns det mellankapitel, där författaren förklarar vissa insekter/parasiter/bakterier, och det var väldigt intressant! :) En verkligt värd bok att läsa!)

Den tredje boken är L.A. Candy, skriven av Lauren Conrad, som är en stjärna i realityserien The Hills. Också Freddies boktips. :)

Boken är mer eller mindre en självbiografi, som handlar om två vänner. Jane och Scarlett flyttar till L.A. Jane för att jobba och Scarlett för att plugga. Och de blir upptäckta av en producent som erbjuder dem jobb i en reality serie. De tackar självklart ja, och hela boken handlar om hur de plötsligt blir kända. Och hur de snart inser att det inte är så lätt att vara de mest kända personerna i Hollywood. Den handlar om romans, vänskap, triangeldrama, mm Och är den första boken i en serie, av tre.

Fjärde och sista boken är Odjuret, av Ally Kennen.

Stephen har ett ganska struligt liv, och han har en stor hemlighet som han inte har berättat för någon. När han var liten fick han en liten bebiskrokodil av sin pappa i present, och alla tror att krokodilen är död och begraven sedan länge. Men de har fel. Krokodilen är vid liv, och Stephen håller den i en vattenreservoar med stängsel omkring, och den har växt. Den är inte längre liten och oskyldigt söt. En fyra meter lång trädklättrande krokodil som äter allt som lever som kommer i dess väg har tröttnat på att vara instängd.

Ni borde ge i alla fall en av de här böckerna (=alla) en chans!! Om det är sånt här som lockar er när nu väljer en bok, så kommer ni inte att ångra er!! :D

     Freddie & Tyra

P.S. Slänger in en bild om ni är som jag (Tyra) och går lite (ganska) mycket efter utsidan av boken!

             


Freddies Babbel

Såg nyss "Tyras Babbel" och självklart vill jag inte vara sämre än henne så jag valde att skriva mitt eget babbel :D Nu har jag ju inte så mycket att babbla om, men det här kommer nog gå bra ändå.

Först och främst får man väl svara lite på Tyras inlägg. Håller med om att Eric och Danny verkar vara goa killar. När jag satt och tittade på melodifestivalen tänkte jag att bara någon av de två vinner så kommer det gå bra för Sverige i Eurovision, tror både två har en stor chans att klara sig internationellt.
   Och sedan så är jag inte alls så killig som Tyra beskrev mig xD Snus är äckligt. (Speciellt om det är tjejer som snusar, eller om det rinner ner på typ tänderna .. blä) Kläderna dock, typ inga klänningar, inga kjolar, inga leggings, läderjacka, det är sant. Sportar, .... ja lite. Ciggen i munnen? Tyra min älskade vän, var får du din information från? ;) Trasiga jeans, yesbox!
   Tyra är precis tvärt om ;) en riktigt tjejig tjej! haha, bara rosa, målar konstant naglarna, riktigt platina-blont hår och sminkar sig varje dag, shoppar för minst 2000 per månad ;) hahaha
   Nej skojja bara! Tyra ... är aa xD Tyra!

Men i alla fall :D Kom på ett sätt att göra den här bloggen mer .. "populär", alla vill ju få sin chans att bli länkade så att fler människor vet om att de bloggar. Så vill ni bli länkade, elr utsedda till "Veckans läsvärda blogg" Så kommentera detta inlägget!

MVH // Freddie

Tyras Babbel

Nu är det Freddies tur att inte vara här. Så jag får väl komma på något att underhålla folket med ... :) Kan väl fortsätta på det som Freddie pratade om i förra inlägget: nämnligen melodifestivalen! Vad tyckte ni om det? Jag tyckte ju att Danny skulle ha vunnit, för jag tror han kommer att gå längre i eurovision, men jag kan ju ha fel, för Eric är ju bara för gullig! :D Han verkar vara jättego och hans låt är ju inte så dålig heller, så nu håller vi tummarna för honom!! :D

Var det någon annan än jag som föresten tyckte att Dannys och Erics kyss var jättegullig? Eller två kyssar, var det kanske, haha. Men sådana killar skulle man vilja ha som vänner! Liksom, de verkar vara spontana, sköna, gulliga, underbara! Några man alltid har kul tillsammans med, med andra ord! :D Inte för att de vänner jag har inte duger, ta bara Freddie, hon är ju nästan som en halv kille! Kolla bara namnet ... xD Det är ju självklart att hon är menad att födas som något annat än kvinna! Sen så klär hon sig definitivt inte i klänningar, kjolar, leggings osv, för det är inte hennes grej(säger hon) och så har hon nästan bara killkompisar (fast jag är ju en tjej) och hon liksom spelar en massa sporter(som är urtrist), är stentuff, kör med skinnjacka, har riktiga biceps(sa ju att hon sportade!), skor med stålklack(girly, huh?), trasiga jeans, kedjor, halva fingervantar, en snusdosa i fickan(usch!), piercings, halva kroppen tatuerad, och den där självklara ciggen ....

....eller så hittar jag bara på det xD Hehe. Nej men Freddie är den bästa vän man kan ha! :D och även om hon var precis så som jag beskrev, så älskar jag henne ändå! För hon är liksom ... Freddie ;) Varken mer eller mindre!!

     Love Tyra


Melodifestivalen

Jag är otroligt nöjd med att Eric vann :) Tror att han kan klara sig internationellt, Tyra å andra sidan hejade på Danny, eller det verkar det som i alla fall, hon sms:ade mig och skrev nej när Eric vann och sa att hon tyckte att Danny skulle klarat sig mycket bättre.
Men jag är nöjd :D
Go ERIC! KICK JEDWARDS ASS IN EUROVISION!
MVH // Freddie

The View

Hejsan :) Bara ett musiktips, om ni vill ha ett nytt band att lyssna på som inte är så känt i Sverige.
The View. Ett band med fyra killar, Mo, Keiran, Kyle och Pete, har precis släppt sitt fjärde album, dem borde ni definitivt lyssna på.
Rekomenderar speciellt:

Grace
Sunday
Same Jeans
Face For The Radio
Claudia
Shock Horror
Superstar Tradesmen
Älskar de låtarna, och killarna är jättegrymma :) Otroliga Live tydligen, ja har inte sett de än men de tänker jag. I alla fall, lyssna på de! Varning bara, inte för folk som gillar rapp, elr typ .. alla de där "kända" människorna som inte kan spela instrument. De här spelar själva, skriver själva, och är förmodligen bättre än många "världstjärnor."
Ha de bra :D // Freddie

Lång skoldag?

Jag vet inte hur det är för er, men jag tycker att sluta fyra är väldigt sent, och usch vad man är trött när man kommer hem igen efter skolan! Vem orkar att plugga till ett matteprov då? Först har man varit tvungen att gå upp tidigt och göra sig i ordning och gå till skolan, sen ska man sitta där en hel dag och försöka lära sig saker, sen ska man hem, ja, jag går till och från skolan! Tar ungefär en halvtimme-en timme ...

Men nu ska man väl känna sig duktig och gå igenom talen i matten som man har till provet, och sen skriva någonting! :) Får se om Freddie är på humör för att börja något nytt eller om vi bara ska fortsätta på något som vi har. Nästa inlägg kanske blir något vi har skrivit om det är någon som känner för att läsa det :)

Hoppas ni har haft en bättre, Sen Sovmorgon-Sluta Tidigt-Dag!

     Love Tyra
     (Hehe, jag kanske ska börja kalla mig Banks?)

Dagens 3 Favorit Låtar

Ville skriva ännu ett inlägg, för även om vi inte får några som kommenterar, verkar det ändå som om det är några människor som faktiskt tittar på bloggen haha. Så det här blir det sista inlägget för dagen, pågrund av att klockan faktiskt är tio över ett på natten, så nu börjar jag bli trött.
Nu kanske ni tror att Dagens Låtar, innebär de på melodifestivalen, men de har ingenting med saken att göra. Jag ville helt enkelt bara skriva en lista över mina favoritlåtar idag. Har olika nästan hela tiden, beroende på mitt humör och så, kan ju säga att det här är bara min favoritlista. Jag och Tyra har otroligt olik musiksmak, haha, så det här är bara min (Freddies)  lista.

1. Only God Knows Why - Kid Rock.

Jag hörde den för första gången för x antal veckor sedan och jag älskar den. Hans röst är så otroligt skön att lyssna på, bra text också. Lite melakonliskt, inte en deprimerande låt, den gör dig inte ledsen utan får en verkligen att tänka efter. Det var i alla fall den effekt den hade på mig.

2. Follow Through - Gavin Degraw

Fin låt, bra lyrics, otrolig röst. Finns inte mycket mer att säga om det. Gavin har så många fler bra låtar, älskar ju låten "I don't wanna be'" också, nu finns det så många olika versioner av den låten men hans är ju fortfarande, klart överlägsen.

3. I Wont Give Up - Jana Kramer

Bara pågrund av den enkla anledning att jag inte hade en aning om att hon skulle sjunga fören jag såg henne på "One Tree Hill" (Kudos till serien som öppnat ögonen för sina tittare för så många bra musiker). Hon är den sortens musiker som jag älskar, som spelar gitarr, som skriver sina egna låtar (tror jag) och som sjunger det som det ska låta. Som inte låter andra skriva låtarna åt henne...

...något som börjar bli svårt att hitta. Numera känns det som om det finns mer kändisar som blir kända genom covers, och sedan låter andra skriva låtarna åt dem. Vet inte vad ni tycker om det, men jag stör mig på det. Musikindustrin var bättre förr när man var tvungen att faktiskt ha talang för att kunna bli musiker.
Vad tycker ni? Är det bra att man inte behöver kunna spela instrument och att man inte behöver vara särskilt bra på att sjunga för att faktiskt bli en musiker?


Ha det bra // Freddie xx

Freddies Fanfiction

Hejsan alla människor :)
Skälet då till att vi inte skrivit mycket idag är att först och främst är Tyra inte här, hon har annat att göra. Och jag har känt mig duktig så jag har suttit och uppdaterat mina fanfics. Två av de i alla fall, och det har väl tagit två timmar, nu känner jag mig väldigt trött på datorer. Så nu ska jag gå härifrån, det här blev kanske inte det roligaste inlägget i världen men har inte mycket annat att skriva. Kan ju säga att jag verkligen måste plugga, men det känns inte som om någon av er bryr er.
Kan ju fråga om Melodifestivalen.

Vad tycker ni om det? Är det roligt och kul att titta på, typ som en tradition eller börjar det bli tråkigt nu för att vi skickar så otroligt dåliga bidrag och sedan blir jätteförvånade när det inte gå bra för oss?

Tell us, me and Tyra wanna know =).
MVH  / Freddie

Insert a creative rubrik här ...

Följ Våran blogg med Bloglovin :)

Hehe. Nej men jag antar att det här var något som automatiskt lades till ...

Men för det kan man ju alltid göra det lite roligare xD

Presentation

Då kanske vi ska ta en snabb presentation, då. Vi som nu ska driva den här bloggen heter Fredrika och Tyra (inte Banks, tyvärr ;) haha) och vi kommer att lägga upp storys som vi har skrivit, idéer till nya och lite liknande saker som har med skrivandet att göra, vilket hör till vår stora hobby. Vi skriver eget, både helt egna idéer, och fanfiction berättelser, som vi kommer efterhand lägga upp här så att man kan få läsa lite.

Vi är två sjutton och arton år gamla roliga knäppgökar som hoppas att ni kommer att tycka om den här bloggen! :) Vill ni ha underhållning, avråder vi er till att lämna den här bloggen!

     Ha det bra, så ska vi börja uppdatera mer senare! //Freddie&Tyra


Välkommen till Våran nya blogg!

Japp, välkommen hit till Våran nya blogg. Vi har inte skrivit någonting roligt än, för just nu försöker vi fixa en snygg design och göra en header, men så fort vi har gjort det kommer vi börja skriva.
Ha det bra&Vi hörs senare  // Freddie&Tyra

RSS 2.0