Happy Halloween ^.^

Sorry Dudes and Dudettes!!!

Jag glömde helt att det snart är Hallo-fucking-ween :D:D:D

Själv har jag planerat att gå och festa, bli riktigt jävla full och sedan spy på mina föräldrars skor . . . Nej absolut inte. Jag kör på min gamla vanliga tradition, sätter mig vid TV:n och kollar på skräckfilmer tills jag somnar antingen av utmattning elr för att jag inte vågar hålla ögonen öppna.

Om det är någon annan som ska kolla på skräckfilmer kan jag ju ge er några tips!

Alla Helgons Blodiga Natt (Har dock bara sett 1 och 5 tror jag att det är. Båda två är asgrymma.)

Terror On Elm Street. (Har bara sett slutet av den första men tipsar ändå då den verkar vara awesome, jag ska själva försöka att se alla sju filmerna.)

Fredagen den 13:onde (Vilket jag inte heller sett men definitivt ska se.)

The Ring 1 och 2. (Har sett, inte jätteäckliga längre, men om man inte gillar de 'för' läskiga tycker jag att man kan se på den. Jag har sett den första filmen för många gånger för att skrämmas, men det är något väldigt äckligt med att första gången se en äcklig liten jävla emo flicka komma krypande ur en tv faktiskt.)

Det var allt jag kunde komma på! Har ni några TIPS på skräckfilmer som man borde se?

// FREDDIE

Here I AM ;)

Okej! Det är jag igen . . . Bloggerskan själv!

Nej men . . . vi har ingen anledning till att INTE blogga xD elr rättare sagt . . Jag har inte någon anledning längre. Har inte haft något att göra i skolan, medan Tyra har haft rätt så mycket mer än jag har. Men det är så det är när man går tvåan i gymnasiet ;)

OOH!! :D påtal om det!!

Jag går TREAN I GYMNASIET xD FATTAR NI VAD DET HÄR INNEBÄR?! :D Bara ett enda FUCKING år kvar av Gymnasiet! Gud vad skönt!!!

Har redan börjat funderat på liksom lite högskolor och vad jag skulle vilja jobba som. Just nu lutar det åt föreläsare elr konsult!!

I af . . . nu har ja bloggat :D

LÖV och REGN // Freddie

RSS 2.0