Bara jag som skriver tydligen xD

Jag har jobbat på ett äldreboende de två senaste veckorna så har inte känt för att skriva.
Kan dock stolt berätta att jag "räddade" en liten kisse idag :D Ägarna sa att de skulle avliva henne om de inte hittade någon som kunde ta hand om henne, så som den djurvän jag är ringde jag runt som en galning tills jag äntligen hittade någon som kunde ta hand om den lilla gullungen =)!
Nu ska jag duscha!! MVH // Freddie

Tråkar!

Nämn något som gjorde dig glad igår: att festa med mina vänner!!! :) 
Vad gjorde du kl 08 imorse: Sov som en stock.
Vad gjorde du för 15 min sedan: Åt =) 
Det senaste du sa högt: "Nej"
Det senaste någon sa till dig:
"Freddie vill du spela spel med mig?"
Vad har du druckit idag:
Vatten, kaffe och juice. 
Vad var det senaste du åt:
Typ stekt potatis, korv, tzatsiki. 
Vad var det senaste du köpte:
En DVD. Sons Of Anarchy säsong 1
Vad är det för väder hos dig nu:
Mulet och varmt. 
Favoritlåt just nu:
S&M - Rihanna och Beside Me - Forty Foot Echo
Vad gör dig glad just nu:
Jax i Sons Of Anarchy :D <3 Eye-candy pour moi!!! 
Vad ska du göra härnäst:
Kolla på film elr något annat =) 
Humör just nu:
Trött, öm, lugn. 
Kläder just nu:
Mysbyxor, linne, hoodie.
// Freddie

Long Time No See, Right?

Oj vad lång tid det har gått sedan jag skrev någonting här! Alldeles för lång tid ... Men! Nu är jag tillbaka! :) Det känns härligt att ha sommarlov, eller hur? Tyvärr är man ju tvungen att jobba lite, men lite extra cash sitter aldrig fel ;)

Vad ska ni alla göra på sommarlovet? :) Jag ska ju som sagt jobba lite grann, men jag ska även bara ta det lugnt, läsa några böcker, kanske åka någonstans på semester? Jag vet inte, jag får ta dagen som den kommer helt enkelt :) Jo, skriva kanske jag ska göra också, det kan man ju inte bara lämna helt bakom sig när det är sommarlov, eller hur? Hehe .... (jag kan). Men det berättar vi inte för Freddie, eller hur? Hon behöver ju inte veta det, liksom .. xD

Men i alla fall, jag är tillbaka nu, har faktiskt suttit i går ett tag och skrivit lite grann till Freddie, men hon har inte varit inne än, så jag vet inte vart hon är ute och ränner, är hon kanske hos grannpojken, montro? ;) Haha, nej jag vet inte vart hon håller hus just nu, jag vet bara att hon pluggar inför hennes körteori, och då är det ingen idé att störa henne, hon får plugga i lugn och ro, tycker jag när man är så duktig ;) Själv har jag idag lärt mig att parkera bilen genom att backa den. Coolt, va? Peppar, peppar, haha. Man vet ju aldrig, bara för det kanske det går jättedåligt för mig sen (a)

Ha ett jättegött sommarlov, allihopa! Nu ska jag vara mer aktiv här igen när jag har tillgång till internet mitt i sommaren, men det ska fungera!

     Kram
     Tyra


P.S. slängde in en ganska somrig bild, för om det är något som påminner om sommaren så är det när man skriver meddelanden(=enkla hjärtan xD) i sanden och tar kort!


 

RSS 2.0